Banner
Banner
Banner








Hétfőn rajtol a XXII. Sail-ing Business Cup PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2024, APRIL 17, WEDNESDAY 17:36

Április 22-26. között kerül megrendezésre a XXII. Sail-Ing Business Cup, melyen idén 21 csapat áll rajthoz. Az adriai versenyen hagyományosan a túrafutamok mellett lesz csillagtúra is.

 

 

Az egy hetes program a szombati hajóátvételeket követően vasárnap kezdődik a szabadedzéssel, majd este a nyitóvacsorával folytatódik. Hétfő reggel kezdetét veszi a verseny. Ekkor kezdődik a SNEWISPORT LIVE Tracking közvetítés.

 

A Sail-Ing Kft szervezésében több mint két évtizede megrendezésre kerülő tengeri viadalra benevezett csapatok Bavaria CR 41 vitorlásokkal mérhetik össze tudásukat Murter-Sali- Zut-Biograd-Murter távon. A több mint tíz éve kiírásban szereplő Csillagtúra, Jordán Gábor emlékfutam 2024-re új útvonal pontokkal lett frissítve. A Brusnjak – Hr Milse – Galesnjak dél – Lavrada Mali által határolt vízterületen lehet kilenc órán keresztül gyűjteni a pontokat. Molnár Csaba és Ruják István öt versenynap alatt hét futam megrendezését tervezi és a meteorológiai előrejelzések jelen állapota szerint ennek nem lesz akadálya. A SNEWISPORT LIVE Tracking a futamok előtt 15 perccel kezdődik, és az utolsó hajó célba éréséig, vagy a limitidő végéig tart. Ezt követően válik visszanézhetővé a hajók útvonala a Versenyarchívumból. Jellemzően a Murter tengeren zajló futamok után a közel 150 versenyző négy kikötőt érint a hét folyamán. A Hramina Marina éttermében és Biograd-ban közöcs vacsorákon vesznek részt a csapatok, melyek mindig nagyon jó hangulatúak. A pénteki futamok után este a díjkiosztóval egybekötött gálavacsorával zárul a 2024-es SBC.

 

XXII. Sail-Ing Business Cup - csapatok

 

57 Puffin Szabó Péter
58 Poker Sailing Team Szabó Gergely
59 Ocean's 8 Sármay Mónika
60 Végre Arcok Czégai Péter
61 Jégmadár Hermányi Zsolt
62 Vabeko Bernula János
63 Training360 - Endurance Csorba Gábor
64 Hyperteam Detre Zsolt
65 Cuveé Bárdos Mihály
66 Achter Party Kertész Richárd
67 Nemes NAU 370 Varga Lajos
68 .75 Gyenes Ákos
69 Gravity Sailing Team Jasper Gábor
70 Prestige Czap Zoltán
71 Pokkker Sailing Team Varga István
72 Vici Sailing Team Varga Levente
73 Konstrukt Produkt Sailing Team Szabó József
74 Hendrix Sailing Team Szentiványi Gábor
75 Kis Kék Sailing Team Horváth Géza
76 Pokker Sailing Team Semperger Szabolcs

MZH Karacs Zoltán

 

Bővebb információ a versenyről   >>>

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 01.
Ma Fülöp, Jakab és Zsaklin napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT