Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
A Yuppie Keszthely-Kenese rekord 1998-ból PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, MARCH 17, THURSDAY 10:11

Tizennyolc éve a Yuppie Asso99-es vitorlással megdöntötték a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. Akkor még fel sem merült a csapatban, hogy a kézi navigáció használatával tizenévekkel később újra elsők lesznek. Tudomásunk szerint pillanatnyilag ez lehet az első - legkorábbi -, mindenki számára elérhető és visszajátszható KK útvonal.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
A legrövidebb KK rekord története PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, MARCH 10, THURSDAY 09:11

Jankovics Gábor - Forgács Zoltán páros 2013-ban sikeresen megdöntötte a Keszthely-Kenese sebességi rekordot egy Nacra F20-as katamaránnal. Bár már akkor működött LIVE tracking szolgáltatásunk, nem volt a hajójukon SRB, viszont vittek magukkal egy offline gps loggert. Ennek adatait rendelkezésünkre bocsájtották, így mostantól mindenki visszanézheti útvonalukat a versenyarchívumunkból valamint az összefoglaló (rövid)filmet YouTube csatornánkon. Felelevenítjük akkori beszámolójukat, történetük azért is érdekes, mert ők birtokolták a legrövidebb ideig e címet. Időhitelesítésük után egy óra harmincegy perccel új rekordidő született.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Nem dőlt meg a 3:19 PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, DECEMBER 02, WEDNESDAY 10:07

December első napján is volt SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés, ismét egy Keszthely-Kenesére készültünk.  Sárközy András (MaugLee) és Takácsy Kristóf egy 18 lábas Flaar vitorlással szerette volna megdönteni a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. A meteorológiai előrejelzések kedvező időt jósoltak, hasonlót, mint ami november 20-án volt. Akkor, alig több mint egy hete Varga Lajosék a Nelsonnal 3 óra 19 perces idővel lettek a leggyorsabbak az egytestű hajó kategóriában. András még kedd este összefoglalta KK élményeit.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
3:19 az új Keszthely-Kenese Rekord PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, NOVEMBER 23, MONDAY 09:42

Maga a rekorddöntés is komoly kihívás, de annak körülményei még extrémebbé tették a november 20-i éjszakát. Ekkor az éj leple alatt többször 35 csomó fölötti szélben szelte át a Balatont a Nelsonnal (Flaar 26RR) Varga Lajos, Rauschenberger Miklós, Pécsváradi Ákos, Scharf Máté 3 óra 19 perc alatt, ezzel új csúcsidőt állítottak be.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Új Kenese-Keszthely rekordot állított fel az RSM DTM Sailing Team PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, OCTOBER 29, WEDNESDAY 07:41

2014.10.29.

1 óra 57 perc a Balaton hosszanti átvitorlázásának új rekordja, amely 2014. október 24-én dőlt meg, a rekordot az RSM DTM Sailing Team GC32-es katamaránja állította be. A korábbi idő így 25 perccel került megjavításra, amelyet a kétárbocos Fifty-Fifty katamarán tartott. A SNEWISPORT egyszerre két helyszínről közvetített, az adriai és a balatoni helyszín egyaránt izgalmas perceket adott a nézőknek.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző123KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 3
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT